Nieuws

Reazon verwelkomt NDA Incasso en In Kas, Zo!

Reazon verwelkomt NDA Incasso en In Kas, Zo! als klant én partner. Samen werken wij aan beter en slimmer credit management. Beter voor debiteuren, beter voor bedrijven.

Wie is NDA Incasso?

NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie. Wij willen uitblinken in debiteurenbeheer en incassodiensten. In onze werkwijze staat persoonlijk contact centraal. Er is ons alles aan gelegen om samen tot een oplossing te komen en daarbij zoveel mogelijk kosten te vermijden.  Als het nodig is verwijzen wij naar passende (schuld)hulpverlening.

Onze medewerkers zijn benaderbaar en flexibel. We kennen geen standaardoplossingen en geen standaard processen. We werken met korte lijnen en directe en heldere communicatie.  We leveren maatwerk. Maatwerk betekent voor ons: een passende oplossing voor elke persoon achter het dossiernummer.

In Kas, Zo! 

In Kas, Zo! een online incassodienst. Achter In Kas, Zo! gaat een ervaren team van medewerkers schuil die de grootste zorg aan uw opdracht besteden en het mogelijke doen om uw openstaande factuur te innen.

Wordt een openstaande factuur snel ter incasso uit handen gegeven, dan is de kans het grootst dat de betaling geïnd wordt. Dat blijkt uit onze jarenlange ervaring in de incassowereld. In kas, zo! speelt hier op in met een onlinetraject voor de onbetaalde facturen van de MKB-er en groot-ondernemer, maar ook de ZP-er kan met dit systeem uit de voeten.

Door het gebruik van een webportal kan 24/7 een online incassotraject worden opgestart, bekeken én betaald.

Laagdrempelig, snel en succesvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *