De wereld verandert, samen veranderen wij mee.

Reazon is een organisatie met een duidelijke visie op datatechnologie en credit management. Wij helpen uw organisatie eigen credit managementdata beter te begrijpen, om vervolgens de vertaalslag te maken naar slimme toepassingen. Samen optimaliseren wij uw credit managementprocessen zodat credit management onderdeel wordt  van de gehele customer journey. Het data-driven Credit Management Platform van Reazon is volledig geautomatiseerd van facturatie tot en met het gerechtelijke proces. Klaar voor wat komen gaat.

Machine Learning.

 

Met Machine Learning wordt een ideale strategie toegepast welke continu wordt verbeterd. Middels terugkoppeling naar het zelflerende algoritme wordt het proces gaandeweg steeds slimmer. Wel of niet dagvaarden? Middels intelligente software sneller in het proces inzicht hebben, om vervolgens hogere resultaten te realiseren.

API First.

 

Het gebruik van API’s zorgt voor verhoging van netto resultaten en inperking van bedrijfsrisico’s. Het maakt dat verschillende interne en externe systemen met elkaar praten, waardoor het geheel ook daadwerkelijk overzichtelijk wordt gemaakt.

Wat wij Doen.

Consultancy

Slimme professionals geven u advies over inrichting en optimalisatie van uw incassoproces. Samen succesvol stappen zetten.

Reazon Platform

Het data-driven platform voor incasso. Voor alle fasen van het gehele proces. Innovatieve techniek.

Reazon Scoring

Weet op voorhand of u vorderingen kunt innen of niet. Zo kunt u processen slimmer inrichten.

Proces Optimalisatie

Het automatiseren & innoveren van uw credit managementprocessen. Van strategie tot en met uitvoer.

Nieuws & Media.

Meer Nieuws