De wereld verandert, samen veranderen wij mee.

Reazon is een organisatie met een duidelijke visie op datatechnologie en credit management. Wij helpen uw organisatie eigen credit managementdata beter te begrijpen, om vervolgens de vertaalslag te maken naar slimme toepassingen. Samen optimaliseren wij uw credit managementprocessen zodat credit management onderdeel wordt  van de gehele customer journey. Het data-driven Credit Management Platform van Reazon is volledig geautomatiseerd van facturatie tot en met het gerechtelijke proces. Klaar voor wat komen gaat.

API First.

Het gebruik van API’s zorgt voor verhoging van netto resultaten en inperking van bedrijfsrisico’s. Het maakt dat verschillende interne en externe systemen met elkaar praten.

Agile.

De ontwikkelaars van Reazon werken volgens de agile methodiek. Door met sprints te werken is er continu sprake van zowel doorontwikkeling als oplevering. Het beste resultaat.

Team.

Het team van Reazon bestaat uit verschillende professionals, met verschillende expertisegebieden. Zo kunnen wij volledig van toegevoegde waarde zijn.

Diensten

Maatwerk Oplossingen

Wij bouwen maatwerk. Specifieke vraagstukken worden vertaald naar de beste oplossing.

Procesoptimalisatie

Het automatiseren & innoveren van uw finance en credit managementprocessen. Van strategie tot en met uitvoer.

Credit Intelligence

Weet op voorhand of u vorderingen kunt innen of niet en hoe uw debiteurklanten het beste te benaderen.

Reazon Platform

Het data-driven platform voor facturatie, debiteurenbeheer en incasso. Voor alle fasen van het gehele proces.

Nieuws & Media.

Meer Nieuws