Nieuws

Buckaroo en Reazon slaan handen ineen

Gebruikers van Reazon order-to-cash software kunnen vanaf heden gebruikmaken van een paylink in hun digitale betaalverzoeken. De betaallink, mogelijk gemaakt door payment service provider Buckaroo, zorgt voor efficiëntie in het order-to-cash proces.

Michaёl Brouwer, CEO Reazon: “Wij zien een sterke behoefte aan digitalisering in de financiële sector, van daaruit is het een logische stap om de krachten van Reazon en Buckaroo te bundelen middels deze samenwerking.”

Reazon, een nieuw fintech bedrijf (ontstaan vanuit de samenwerking van incassospecialisten Syncasso en Janssen & Janssen) helpt organisaties met het digitaliseren van creditmanagementprocessen.

De samenwerking met Buckaroo maakt het mogelijk om een betaallink op te nemen in facturen en betaalherinneringen. De nieuwe functionaliteit sluit aan op de huidige consumentenmarkt, waarin betalen steeds vaker een kwestie is van één druk op de knop.

Jeroen Jungerius, business executive Buckaroo: “Met een betaallink in de mail wordt betalen straks een kwestie van één druk op de knop. De debiteur hoeft geen betaalgegevens over te nemen. Zo wordt het betalen van een factuur niet alleen laagdrempelig, maar is er ook minder kans op fouten.”

Over Buckaroo
Buckaroo is al ruim tien jaar dé kennispartij op gebied van betalingsoplossingen in Nederland. De payment service provider biedt onder meer: e-commerce payments (iDEAL, PayPal, creditcards & achteraf betalen), subscription services en credit management oplossingen. www.buckaroo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *